check home phone-call search send

19 مقاله برای یادگیری اصول برنامه نویسی

اگر دنبال یادگیری اصول برنامه نویسی هستید و نمیدونید این اصول رو از کجا و چطور فرا بگیرید به نظرم این مقاله، بهتون کمک می کند تا در این حوزه موفق شوید. ما در این مقاله 19 مقاله مرجع دیگر رو به همراه توضیحات ارائه میدهیم و با کلیک روی هر مطلب می توانید نکات زیادی رو فرا بگیرید. کافیه فقط 3 4 ساعت وقت بذارید و این مقالات رو مطالعه کنید بهتون قول میدم اندازه چهار جلسه کلاس 2 ساعته، چیزای جدید یاد میگیرید. همین الان برید یک دفتر و خودکار بیارید و این نکات رو یادداشت کنید. پس برای یادگیری اصول برنامه نویسی همراه ما باشید.

وقتی در مورد اصول برنامه نویسی صحبت می کنیم یعنی مبانی و مباحث پایه ای برنامه نویسی که با یادگیری آنها، درک درست و دقیقی نسبت به برنامه نویسی پیدا می کنید. در سایت سورس ایران از این مدل مقالات زیاد منتشر شده است اما واقعیت اینست که 19 مقاله ایکه می خواهیم معرفی کنیم خیلی پایه ای و مفید هستند.

اصول برنامه نویسی

شاید دنبال یادگیری برنامه نویسی باشید اما نمیدونید از کجا شروع کنید و در ابتدا چه مباحثی رو یاد بگیرید. متاسفانه در همین گام اول، خیلی ها بیخیال برنامه نویسی می شوند و کلا استارت کار رو نمیزنند. دلیل اصلی هم، عدم آشنایی با اصول برنامه نویسی و مباحث پایه ای هستش، در اینجا قرار نیست بگم از کجا شروع کنید. در این مطلب می خواهم 19 مقاله رو معرفی کنم که با مطالعه این مباحث علاوه بر ایجاد انگیزه و علاقه، می توانید مباحث پایه ای و اصول برنامه نویسی رو خیلی قشنگ یاد بگیرید. معمولا خیلی اصطلاحات تخصصی شنیده اید که نمیدونید چی هستند اینجا سعی می کنم اصطلاحات اصلی رو مورد بررسی قرار دهم.

19 مقاله برای یادگیری اصول برنامه نویسی

خب تا اینجا متوجه شدیم قراره در این مطلب چیکار کنیم. راسیتش مقداری برای خودم سخت هستش که بخواهم از بین این همه مقاله که در سایت در زمینه اصول برنامه نویسی نگارش شده اند فقط 19 مقاله رو برگزینم اما چه میشه کرد و باید در قالب 19 مقاله مباحث پایه ای رو بهش ما یاد بدیم. سعی می کنم مقالاتی که واقعا نیاز شما هستند رو معرفی کنم که سریعتر به خواسته خود برسید. سعی کنید تو یکی دو روز کل این مقالات رو مطالعه کنید و اگر واقعا وقت ندارید حداقل روزی یکی دو مقاله، از این مجموعه مقالات رو مطالعه کنید.

1- تعریف برنامه نویسی
اولین مقاله ای که باید مطالعه کنید همین مقاله تعریف برنامه نویسی هستش، از طریق این مقاله متوجه می شوید اصلا برنامه نویسی چی هستش و به چه دردی می خورد. کافیه روی عنوان آن کلیک کنید تا وارد صفحه مقاله شوید. در این مقاله در مورد خود برنامه صحبت کردیم و بعد گفتیم برنامه نویسی چیست.
2- چرا باید برنامه نویسی یاد بگیریم ؟
یکی از سوالاتی که باید جواب آن به صورت دقیق و شفاف داده شود اینست چرا اصلا باید برنامه نویسی رو یاد بگیرم؟ و دلیل اصلی این موضوع چی هستش. در یک مقاله در مورد این موضوع کامل صحبت کردیم و توضیحاتی دقیقی در این مورد دادیم. در این مقاله 4 دلیل یادگیری برنامه نویسی رو مورد بررسی قرار میدهیم و در آخر یک ویدیو از صحبت بزرگان در مورد یادگیری و آموزش برنامه نویسی قرار داده ایم. 
3- الگوریتم برنامه نویسی چیست؟
شاید در مورد الگوریتم زیاد شنیده باشید اما ندونید چی هستش، اصلا جای نگرانی نیست چون در مقاله ای به صورت کامل به مفهوم و ویژگی های الگوریتم می پردازیم. در این مقاله که جز مقالات یادگیری اصول برنامه نویسی هستش نکاتی در مورد نحوه نوشتن الگوریتم ارائه میدهیم که به شما خیلی خیلی کمک می کند.
4- منظور از زبان های برنامه نویسی سطح پایین و سطح بالا
صد در صد در مورد زبان های برنامه نویسی سطح پایین و سطح بالا شنیده اید اما هر کسی یه چیزی در مورد آنها می گوید و همین موضوع شما رو دچار سردگمی کرده است. در این مقاله این موضوع رو کامل باز می کنیم و توضیح میدهیم اصلا به چه زبان هایی سطح بالا یا سطح پایین می گویند.

یادگیری اصول برنامه نویسی 5- دیباگ کردن در برنامه نویسی
وقتی در مورد اصول برنامه نویسی صحبت می کنیم به دیباگ کردن در برنامه نویسی میرسیم. عنوانی که مقداری بزرگ و ترسناک است چرا میگم ترسناک، چون خیلی ها به دلیل اطلاع نداشتن از آن، ترسی عجیبی در مورد این موضوع پیدا می کنند. اصلا جای نگرانی نیست با خواندن مقاله دیباگ کردن در برنامه نویسی، متوجه می شوید این موضوع چیست و چطور باید یادش بگیرید.
6- API چیست؟
حتما اسم API رو شنیده اید و نمیدونید چی هستش، در مقاله ای به صورت کامل گفتیم API چیست؟ و اصلا چرا باید از API استفاده کنیم. کافیه روی عنوان این مقاله کلیک کنید تا وارد صفحه آن در سایت شوید. با گذاشتن 5 دقیقه وقت متوجه می شوید API چیست و چه کاربردی دارد. برای مشاهده مقاله کلیک کنید.
7- IDE چیست و تفاوت آن با کامپایلر
قبل از اینکه بیام در مورد IDE صحبت کنیم باید بدونیم IDE مخفف چیست؟ باید بگویم IDE مخفف سه کلمه Integrated Development Enviroment می باشد که کلمه های Integrated به معنی یکپارچه یا مجتمع ، Development یا توسعه و Environment یا محیط می باشد که با در کنار هم قرار دادن این واژه ها به جمله فارسی محیط یکپارچه ( مجتمع ) توسعه می رسیم.  اگر می خواهید در مورد IDE چیست و تفاوت آن با کامپایلر بیشتر بدونید حتما این مقاله رو مطالعه کنید. خیلی وقتی اسم این IDE رو می شنوند احساس می کنند چیز عجیبی هستش؛ فقط 5 دقیقه وقت بذارید تا متوجه شوید IDE چیست؟ برای خواندن مقاله کلیک کنید.
8- SDK چیست و تفاوت JDK و SDK
در این مدت شاید بیش از 50 نفر در بخش نظرات سایت و کانال تلگرام در مورد SDK پرسیده اند. متاسفانه خیلی از مقالات موجود خیلی گنگ و عجیب و غریب در مورد این موضوع صحبت کرده اند. ما در مقاله ای با عنوان SDK چیست و تفاوت JDK و SDK در این مورد صحبت کرده ایم. کافیه به این مقاله مراجعه کنید تا کامل متوجه شوید این عنوان چی هستش و کجاها استفاده می شود. برای خواندن مقاله sdk کلیک کنید.
9- فرق JDK و JRE چیست؟ و تفاوت آنها با JVM
یکی دیگر از عنوان هایی که شدیدا استرس زا هستش و کسانی که می خواهند وارد حوزه برنامه نویسی شوند از آن می ترسند JDK و JRE هستش، اولا بگم این ها ربط به زبان برنامه نویسی جاوا دارند و برای کل برنامه نویسی نیست. ولی اگر می خواهید بدونید این ها چی هستند می تونید مقاله فرق JDK و JRE چیست؟ و تفاوت آنها با JVM رو مطالعه کنید. اگر میخواهید فرق این دو رو بدونید کلیک کنید.
10- سیستم مدیریت پایگاه داده چیست؟
اگر به دنبال یادگیری اصول برنامه نویسی هستید احتما اسم سیستم مدیریت پایگاه داده رو شنیده اید. اسمش مقداری حالت عناوین مدیریتی دارد و مقداری متفاوت از برنامه نویسی می باشد. این موضوع ربط به دیتابیس دارد که پیشنهاد میکنم حتما اینم مطالعه کنید. بعد از خوندن این مقاله، اطلاعات فوق العاده ای کسب خواهید کرد.
11- کامپایلر در برنامه نویسی چیست و بررسی انواع کامپایلر
وقتی می خواهید وارد حوزه برنامه نویسی شوید اسمی رو می شنوید با عنوان کامپایلر؛ اگر می خواهید در مورد کامپایلر بیشتر بدونید و اطلاعات کاملی کسب کنید حتما مقاله کامپایلر در برنامه نویسی چیست و بررسی انواع کامپایلر رو مطالعه کنید. در این مقاله اطلاعات بسیار مفیدی در این زمینه ارائه کردیم. در این مقاله به بررسی اجزای کامپایلر می پردازیم.

مفسر در یادگیری اصول برنامه نویسی 12- مفسر در برنامه نویسی چیست
بعد از اینکه در مورد کامپایلر مقاله ای رو ارائه کردیم حال می خواهیم در مورد مفسر صحبت کنیم. حتما اسم مفسر در کنار کامپایلر ذکر می شود. ما مقاله ای در این زمینه نوشته ایم که شما را با مفسر به صورت کامل آشنا می کند. حتی در این مقاله تفاوت مفسر با کامپایلر رو هم مورد بررسی قرار داده ایم.
13- نرم افزار تحت ویندوز چیست؟
شاید این مورد ارتباط زیادی با اصول برنامه نویسی نداشته باشد اما نکات خوبی برای آشنایی با برنامه های تحت ویندوز در اختیار شما قرار میدهد. در این مقاله در مورد برنامه نویسی تحت ویندوز هم صحبتی کرده ایم که خواندن آن خالی از لطف نیست.
14- تفاوت برنامه نویسی تحت وب و تحت ویندوز
در بخش بالا در مورد برنامه نویسی تحت ویندوز صحبت کردیم و گفتیم در مقاله ای به صورت کامل آن را توضیح داده ایم. اما اگر می خواهید بدونید برنامه نویسی تحت وب چی هستش پیشنهاد می کنم این مقاله رو حتما مطالعه کنید. 
15- برنامه نویسی شی گرا چیست؟
برنامه‌نویسی شی‌گرا معمولا با عنوان OOP شناخته می شود که این سه حرف مخفف کلمات Object-Oriented Programming می باشد. یک شیوه برنامه‌نویسی است که ساختار یا بلوک اصلی اجزای آن، شی‌ها می‌باشند. معمولا در اکثر منابع برنامه نویسی در مورد شی گرایی صحبت شده است. اگر میخواهید واقعا اصول برنامه نویسی رو یاد بگیرید باید بدونی شی گرایی چی هستش؛ کافیه این مقاله رو مطالعه کنید. مبحث شی گرایی بسیار شیرین و دلچسب است و کار شما رو در برنامه نویسی به شدت آسان می کند.
16- چه ابزاری برای برنامه نویسی لازم است؟
خیلی‌ها وقتی می خواهند وارد حوزه برنامه نویسی شوند اولین چیزی که ذهنشون رو درگیر می کند ابزار مورد نیاز برای برنامه نویسی هستش؛ اصلا جای نگرانی نیست چون در مقاله‌ای در مورد این موضوع صحبت کردیم. کافیه مقاله چه ابزاری برای برنامه نویسی لازم است؟ رو مطالعه کنید. 
17- یادگیری برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم
خب تا این لحظه خیلی از اصول برنامه نویسی و مباحث پایه‌ای رو فرا گرفتیم حالا می خواهیم بدونیم برای یادگیری برنامه نویسی باید از کجا شروع کنیم. در مقاله ای با عنوان یادگیری برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم؟ یک نقشه راه خوب به شما معرفی کرده‌ایم که از کجا و چطوری شروع کنید.
18- برنامه نویسی تحت وب چیست؟
شاید بخواهید به صورت مستقل در مورد برنامه نویسی تحت وب چیست؟ اطلاعات کاملی داشته باشید. درسته در مقالات دیگر به این موضوع اشاره کردیم ولی تب و تاب طراحی وب به شدت اوج گرفته و خیلی از کسانی که سمت برنامه نویسی میاند، به شدت دنبال کسب مهارت در طراحی وب هستند. به همین خاطر مقاله کاملی در این زمینه منتشر کردیم که پیشنهاد میکنم این مقاله رو هم کامل مطالعه کنید.

انواع برنامه نویسی در یادگیری اصول برنامه نویسی 19- انواع برنامه نویسی
یک سوال مهم دیگر که جز اصول برنامه نویسی حساب می شود انواع برنامه نویسی می باشد. در این مقاله انواع زبان برنامه نویسی رو مورد بررس قرار داده ایم. برای مطالعه این مقاله کافیه روی عنوان آن کلیک کنید. 


مقالات مفید در زمینه پیشرفت در برنامه نویسی

در بخش بالا 19 مقاله مفید که باعث آشنایی شما با برنامه نویسی و اصول آن می شود رو معرفی کردیم که با خواندن این مقالات دید خوبی نسبت به برنامه نویسی پیدا می کنید و تا حدودی مسیر رو پیدا می کنید. در بخش زیر 5 مقاله که این دید رو کاملتر می کند رو هم قرار میدهیم تا شما درک درستی از این موضوعات پیدا کنید.

Avatar
پشتیبان سورس ایران 2180 مطلب منتشر شده

در مجموعه سورس ایران سعی می کنیم علاوه بر آموزش برنامه نویسی، به مسائل مرتبط و مهارت های نرم بپردازیم تا بعدهای مختلف را پوشش دهیم.

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه های کاربران : 19 دیدگاه
Avatar
amin
پاسخ دهید

سلام وقتتون بخیر .
ممنون از مطالبتون
عذر خواهی میکنم مطالبتون رو مطالعه میکردم واقعا عالی بود، اما متاسفانه لینک های 6، 7، 8 و 9 درست کار نمیکنه و نتونستم مقاله رو مطالعه کنم.
با مرورگر های دیگه هم امتحان کردم اما نشد بازم .

Avatar
‌m.sa
پاسخ دهید

سلام ؛ من وقتی روی تیترهای ابی کلیک میکنم تا مقاله برام باز بشه اتفاقی نمی افته و صفحه ای باز نمی شه

Avatar
زهرا
پاسخ دهید

من تازه میخام برنامه نویسی رو یاد بگیرم میشه بگید برای برنامه نویسی چه نرم افزار هایی خوبه
هم با کامپیوتر هم لبتاپ هم گوشی میشه برنامه نویسی کرد؟
اگه بخای برای اندروید برنامه بسازی باید با گوشی اینکارو کنی یا کامپیوتر؟
یا درمورد برنامه نویسی وب برنامه خاصی هست یا از خود گوگل سایت میزنن؟

Avatar
zahra
پاسخ دهید

سلام وقت بخیر
لینک مقاله ها کار نمیکنه با دو سه تا مرورگر امتحان کردم نمیشه

    Avatar
    پشتیبان سورس ایران در پاسخ zahra
    پاسخ دهید

    سلام
    وقت بخیر
    مشکل از مرورگر هستش
    برای چند تای دیگه از دوستان این مشکل وجود داشت
    با آخرین نسخه فایرفاکس تست بگیرید

Avatar
مازیار
پاسخ دهید

لینک ها کار نمیکنن

Avatar
علیرضا
پاسخ دهید

سلام .برای طراحی سایت و کسب درامد از اینکار باید از کجا شروع کنم.از صفر صفر بفرمایید لطفا.با تشکر

Avatar
امیر
پاسخ دهید

با پایتون میشه اپلیکیشن ساخت ؟

Avatar
ماریا
پاسخ دهید

من میخواستم برنامه اندروید یاد بگیرم و به صورت شخصی کار کنم میشه ؟از کجا شروع کنم ؟

    Avatar
    پشتیبان سورس ایران در پاسخ ماریا
    پاسخ دهید

    سلام
    وقت بخیر
    ابتدا این مقالات رو مطالعه کنید
    بعدش برید مقداری جاوا کار کنید
    بعدش برید اندروید استودیو یاد بگیرید

Avatar
milad
پاسخ دهید

سلام.ممنون از سایت و بخصوص کانال تلگرامتون که واقعا عالی و پر از انگیزست.یه سوال داشتم میدونم که ساخت بازی نیاز به خیلی پیش نیازها داره ولی من سوالم راجب این بخش هستش که برای ساخت بازی زبان cبهترین زبان هست یا زبان های دیگری؟ممنون

    Avatar
    پشتیبان سورس ایران در پاسخ milad
    پاسخ دهید

    معمولا بهترین بازی های دنیا توسط سی پلاس پلاس نوشته میشه
    اما اونا صدها نفر هستند
    ولی اگر میخاید یک یا دو سه نفره این کار رو انجام بدید
    می تونید برنامه نویسی سی شارپ رو یاد بگیرید بعد برید سمت یونیتی
    برای استارت می تونید از بخش زیر شروع کنید
    آموزش مقدماتی سی شارپ

      Avatar
      milad در پاسخ پشتیبان سورس ایران
      پاسخ دهید

      ممنون از راهنماییتون


شما با موفقیت در خبرنامه ما عضو شدید